Over

Mijn naam is Nienke de Blouw. Ik ben in juli 1996 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, aan de opleiding voor podotherapie.

Wegens belangstelling na het maken van een afstudeerscriptie over anesthesie en nagelchirurgie ben ik, na het behalen van mijn bevoegdheid Podotherapie, 3 maanden naar Durham, Noord-Engeland, gegaan. Op de opleiding Podiatry heb ik, samen met een collega, een aantal nageloperaties uit mogen voeren.

Na terugkomst in Nederland ben ik benaderd om deze praktijk over te nemen. En in februari 1997 ben ik in de praktijk aan de Schaepmanstraat in Katwijk begonnen.

Ik heb geen specialisaties maar ik heb een zeer brede belangstelling qua klachten binnen de podotherapie. Dit maakt het vak juist ook zo afwisselend en leuk.

Er zijn verschillende cursussen waar ik aan deel heb genomen en congressen die ik heb bijgewoond, en er zullen zeker meer volgen. Binnen de gezondheidszorg, en zeker ook binnen de podotherapie zijn er veel scholingen te volgen die bijdragen aan verbetering.

Na meer dan 16 jaar te hebben gewerkt in deze multidisciplinaire praktijk, met logopedie en fysiotherapie, ben ik per 1 oktober 2013 verhuisd naar een nieuw Gezondheidscentrum op het Zee hospitium terrein in Katwijk.

In mijn praktijk wil ik ervoor zorgen dat mensen weggaan met het idee dat er goed is geluisterd en dat ze het gevoel hebben dat er wordt geprobeerd iets aan hun klachten te doen. Er zijn vele mogelijkheden in de podotherapie.

Openingstijden

Maandag Katwijk09:00-13:00
Dinsdag KatwijkGesloten
Woensdag Katwijk09:00-17:00
Donderdag Katwijk09:00-17:00
Vrijdag Katwijk09:00-17:00

Routebeschrijving